Hoppas ni gillar videon. Om ni gillar den gör en tumme upp, skriv en kommentar här eller kommentera på youtube.

38 kommentarer

  1. jag gillar verkligen dina videobloggar 🙂

    sv; det är kul när man ser likhet med andra bloggare tycker jag 🙂

    1. Jag är alltid ärlig, tycker man ska vara det :). Ingen ide att vara någon annan. Det är tråkigt verkligen, men tänker att det gjort mig till den jag är idag :).

  2. Vilken stark historia du bär på! Och vilken fruktansvärt hemsk lärare!!! En sån där suris som valde fel yrke by far. Men vilken revansch du fick. Du verkar verkligen vara en toppentjej, bra mamma & lärare! Heja dig 😀

    1. Tack <3, ja hon valde verkligen fel yrke. Förstår inte hur hon tänkte men som du säger jag fick en revansch idag är jag verkligen glad över vad jag gjort i livet. Tack 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa