Pink Grapefriut Lip Balm från Burt’s Bee

Jag älskar denna, har sedan tidigare ett annat läppbalsam från samma märke. Eftersom dessa är 100% organiska och testas inte på djur är detta något jag verkligen tycker är viktigt. Denna luktar dessutom hur gott som helst!

The Swedish One från Ella’s Kitchen

Den senaste smoothien som är framtagen till våra små vänner står det. 100% ekologiska produkter, denna är bara på besök våren och sommaren 2016 så passa på!
William ska få ta denna som mellis i veckan tänkte jag. Han är visserligen inte liten men vem är för gammal för smoothie?

Alvin och Gänget – Gasen i botten

Jag är uppväxt med Chipmunkarna från tv1000 när jag var liten. Vi hade filmen som var tecknad och jag älskade den, därmed tycker jag även om dessa animerade varianter. Jag tänkte mysa ner mig en regnig dag med William och se denna.

Kulörtvätt oparfymerad från Grumme

Jag använder denna sedan länge. Jag tycker mycket om denna sedan länge, eftersom jag redan använder så tycker jag absolut ni borde testa också.

Tandborste från Jordan

Perfekt med en tandborste att ta med på resa i sommar tänker jag.

Melon crush från Family Fresh

Jag har testat andra produkter tidigare från Family Fresh William gillar dem. Så tänkte att denna ska han få använda.

Aroma Sensations från Softlan
Jag använder sällan sköljmedel. Men denna kan absolut bli använd när jag tvättar sängkläder tänkte jag. Det är ganska mysigt tycker jag att sova i doftande sängkläder.

10 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: