Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

Livet och semester.

Igår gick jag ner på stan och fixade naglarna. När jag var klar med det kom William ner och vi gick en sväng på stan och sedan köpte vi Rättviksglass. Efter att ha kikat på stan gick vi hemåt, där öppnade jag ett paket jag fått från CDON med min externa hårddisk som jag satt över alla mina foton på.

Sedan gick vi till Britsarvet för att William skulle till tandläkaren och kolla sin tandställning. Björn hämtade oss där efteråt och då åkte vi till Kniva och fixade med lite saker, mer om det får ni höra senare.

William följde med sin faster till Skäve för att sova där en sista gång innan Björns farmor flyttar ut ur huset.

Jag och Björn handlade sedan mat på Hosjöpizzeria. Jag tog en avokadosallad och en Cola, brukar sällan dricka läsk men tog en igår. Sen slog jag på datorn och kikade på nyaste avsnittet av Game of thrones, satt och skrek ”DÖDA den jävlen”. Det hör verkligen inte till vanligheterna, har aldrig känt så tidigare men den här serien alltså. Den är så brutal att den nog tar fram brutalitet hos mig.

Idag är det i alla fall tisdag och mulet, jättetråkigt får hoppas vi får fint väder snart! Vill ha sommarvärme nu!

12 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: