Buzzador UHU – Ett rejält roligt kit för lärare som mig.

img_1591-1

Jag fick verkligen äran att testa detta via Buzzador. Det kom även helt lägligt eftersom jag hade massor jag behövde limma. Williams ena gubbe till ett spel hade ramlat av, så han tog och fixade det med en gång. Själv var jag jätteglad över allt jag kunde greja med, hur roligt som helst verkligen!

Buzzador är ni säkert medlemmar i redan men är ni det inte rekommenderar jag er verkligen att gå med där.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

18 thoughts on “Buzzador UHU – Ett rejält roligt kit för lärare som mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: