En sommardag i juni.

Tanken var att jag och William skulle äta lunch på Scandic. Visade sig dock att dem inte har lunch där på sommaren. Det här var såklart ganska trist, så istället tog vi en promenad mot McDonalds där jag köpte en Mcbean och vi bara satt i solen, åt mat och hade det mys. Tog sedan en promenad på Majoren. Där kikade vi runt men hittade inget så gick till Maxi. Handlade lite hårfärg och en handduksturban. Älskar att slänga in håret i en sån när man duschat.

Valde bland hårfärger och William tyckte jag skulle ta en blond. Jag bara; men jag vill inte bli blond. William: Mamma ta den! Lev YOLO! You only live Once! Så här har jag nu ljus hårfärg! Återstår att se resultatet!

Nu ska jag försöka locka ut William igen, bara för en stund. Kanske går det, kanske inte, den som lever får se.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

27 thoughts on “En sommardag i juni.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: