Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Informationsteknik

Följ mig på bloglovin och instagram. 


Jag tänkte lite så här, jag följer gärna människor tillbaka som följer mig på andra sociala medier. Om ni vill följa mig på bloglovin och instagram får ni jättegärna göra det så följer jag er mer än gärna tillbaka, säg bara till så jag vet. Skulle vara roligt med lite fler människor att följa. Heter saramadeleine på instagram och om du klickar dig in på bloglovin och fyller i saramadeleine.se kan du följa mig där med. Som sagt jag följer gärna tillbaka.

17 Comments

  1. Ja det var en bra och mysig kväll igår, hann se två Beck-filmer till och med 🙂 Okej vad mys, vad såg du för serie igår?

    Jag älskar instagram, är helt beroende av det, hihi 😀

  2. Ja verkligen, det blir ju mycket enklare att planera om man har en lista att gå efter 🙂

    Åh jag lägger till dig på instagram nu direkt, du får gärna följa tillbaka om du vill men jag tvingar ingen 🙂 heter VicktoriaJohanssons där i alla fall 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa