Bilder direkt från livet.

Igår följde jag med William, Björn och Björns kompis Larsa till Lugnets camping där den spelade minigolf. Jag tröttnade när vi fick vänta i evigheter på att betala. Så istället så tittade jag på, efteråt åt jag världens godaste vegetariskpizza från Amorita! 

Idag ramlade nyaste tidningsnummeret av Amningshjälpen ner i postlådan. Så den blir det att läsa senare! 

Köpte en keps i måndags! Så testar livet med keps! Inte haft någon på typ så där 12 år. Men är ju perfekt vid en bad hair day och för att skydda ansiktet mot sol. Jag är hypokondriker så om detta kan stilla min ångest över cancer är den min nya bästis! 

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

76 thoughts on “Bilder direkt från livet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: