Dark Mode Off / On
Semesterresor

Livet i husvagnen dag 4, Höga kusten och Snibbens camping.


Vi tog bilen och styrde resan mot kusten. Vi behövde lunch så vi stannade i en liten by? Som heter Hammarstrand, här åt vi väldigt god mat på Hörnet som stället heter. Vi bara chansade, så vi hade tur. Om ni reser i krokarna tycker jag absolut att ni ska stanna till där.

Sedan besökte vi Döda Fallet, jag kommer göra ett mer ingående inlägg om detta när jag sitter vid datorn igen. Men jag kan verkligen rekommendera att besöka Döda Fallen, man kommer fram med både Rullstol, vagn och rullator samt till fots så tycker det är väl värt ett besök. God glass hade dem med, och kioskägaren var väldans trevlig.

Sen besökte vi det enda thailändska templet som finns i världen utanför Thailand. Detta var verkligen häftigt att se så jag rekommenderar verkligen ett besök. Även här kommer jag skriva ett mer ingående inlägg när jag sitter vid datorn.


Sedan reste vi mot Höga kusten, jag blev ganska snabbt förälskad! Vilken bro och vilken utsikt! Det kändes galet mäktigt att åka över denna bro och se utsikten. Vi besökte några små butiker och William och Björn lekte tillsammans i lekparken. Jag kommer även skriva ett mer ingående inlägg om detta.


Sen åkte vi till Snibbens camping som jag förälskat mig i totalt! Så vackert även om det blåser just nu, tydligen brukar det inte blåsa så här men det är ändå galet vacker! Personalen här är helt underbara och verkligen bryr sig. Är ni intresserade av att få betyg på campingarna vi varit på? I ett eget inlägg?


Vi avslutade dagen med att spela Ticket to ride Scandiavia som Björn köpte i Östersund. Han har det vanliga sedan tidigare men Skandinaviska versionen var riktigt bra den med.

48 Comments

 1. Snibbens camping är otroligt vacker och även miljön runt höga kusten 🙂 Var flera år sedan jag var där uppe sedan 🙂 Men åh Ticket to ride, vi har två sådana spel här hemma! För två år sedan när vi var på husvangssemester så spelade vi det varje dag 😛

  SV: ja det är jätte mysigt med villa, men otroligt mycket jobb. Och nu när vi har två barn så kommer huset lite i andra hand, hoppas det blir bättre nästa år 🙂

  1. Visst är det :D. Blev väldigt förtjust i Höga kusten :). Det är ett kul spel eller hur?! Jätteroligt och enkelt att ta med i husvagnen :D. Hehe bra val för oss båda 😉

 2. Väldigt härligt ni verkar ha det!:) Jag har faktiskt besökt templet när jag var yngre…min bästis mamma kom från Thailand så fick följa med dit en gång, jättefint!

  sv: Februari är bäst att fylla i…vilket datum är du född?

 3. oj vilka fina bilder du bjuder på . kul när man hittar rätt så att säga . gillar att det är ”handikappsvänligt ” oxå så alla känner att e kan titta o besöka

  fin fortsättning på resan

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: