Livet i husvagnen dag 4, Höga kusten och Snibbens camping.


Vi tog bilen och styrde resan mot kusten. Vi behövde lunch så vi stannade i en liten by? Som heter Hammarstrand, här åt vi väldigt god mat på Hörnet som stället heter. Vi bara chansade, så vi hade tur. Om ni reser i krokarna tycker jag absolut att ni ska stanna till där.

Sedan besökte vi Döda Fallet, jag kommer göra ett mer ingående inlägg om detta när jag sitter vid datorn igen. Men jag kan verkligen rekommendera att besöka Döda Fallen, man kommer fram med både Rullstol, vagn och rullator samt till fots så tycker det är väl värt ett besök. God glass hade dem med, och kioskägaren var väldans trevlig.

Sen besökte vi det enda thailändska templet som finns i världen utanför Thailand. Detta var verkligen häftigt att se så jag rekommenderar verkligen ett besök. Även här kommer jag skriva ett mer ingående inlägg när jag sitter vid datorn.


Sedan reste vi mot Höga kusten, jag blev ganska snabbt förälskad! Vilken bro och vilken utsikt! Det kändes galet mäktigt att åka över denna bro och se utsikten. Vi besökte några små butiker och William och Björn lekte tillsammans i lekparken. Jag kommer även skriva ett mer ingående inlägg om detta.


Sen åkte vi till Snibbens camping som jag förälskat mig i totalt! Så vackert även om det blåser just nu, tydligen brukar det inte blåsa så här men det är ändå galet vacker! Personalen här är helt underbara och verkligen bryr sig. Är ni intresserade av att få betyg på campingarna vi varit på? I ett eget inlägg?


Vi avslutade dagen med att spela Ticket to ride Scandiavia som Björn köpte i Östersund. Han har det vanliga sedan tidigare men Skandinaviska versionen var riktigt bra den med.

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

48 thoughts on “Livet i husvagnen dag 4, Höga kusten och Snibbens camping.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: