Dark Mode Off / On
Semesterresor

Livet i husvagnen dag 5, resmålet Söderhamn och campingen Stenö. 

Vi styrde bilen och husvagnen mot Sundsvall och Birsta som jag hört en del om sedan tidigare. Där tittade vi i affärer och åt en väldigt god lunch på en restaurang som heter Donatello. Efteråt kikade vi lite till. Vi hann med att spana in en godisbutik som William tyckte var väldans spännande.

Massor med godis och det var kul att se. 

Sen reste vi mot Söderhamn, vi hittade en camping och bestämde oss för den. Det blev havsbad direkt när vi kom fram. Jag tog första doppet för i år, svinkallt först men skönt efter en stund. Jag kommer skriva ett mer ingående inlägg om alla campingar vi varit på. Väl tillbaka i husvagnen fick jag öl av Björn. Vi åt en god middag och sedan kollade vi på film tillsammans.

44 Comments

  1. Så trevligt! Själv har jag inte vågat bada än. Det har inte varit något väder för det och sedan måste det vara minst 20 grader i vattnet för att jag ska våga.

  2. Då är ni på väg igen och ett nytt resmål. Det är så det ska vara. Härligt att kunna jämföra campingar och fina platser ni har sett. Trevlig helg??

  3. Hej Välkommen till min stad. Roligt att ni gillade godisaffären ( Candy world) Det finns massor med roliga och goda godisar där.

  4. Hihihiii… tänker på den där ”godisfabriken” i Abisko (som jag just är hemkommen ifrån)! DEN är ganska häftigt faktiskt, sjuuukta mängder den stället hade! Jag mellan landade i Sundsvall innan jag drog vidare upp till Abisko, passade på att hälsa på min högst älskade morbror och jag verkligen älskar vårt avlånga land när man befinner sig högt upp i landet <33… Jag uppåt!! Fortsatt TREVLIG RESA =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: