12 kommentarer

 1. varje gång jag ser en nyckelpiga får jag nostalgi känslor från min barndom. jag älskar verkligen nyckelpigor dom är så otroligt söta 🙂 hoppas du får en trevli helg kram

 2. Ett tag såg jag nyckelpigor vart jag än gick. Kändes som att de försökte säga mig något 🙂 Men ja jag tänker ibland på när man var liten och gärna hade en snigel eller en groda som husdjur. Idag får jag rysningar på tanken av att hålla i något av dessa djur. Hehe ganska lustigt =)

 3. Vilken nostalgi att läsa detta inlägget för jag gjorde exakt samma sak. ? Tills min mamma tröttnade på alla nyckelpigor som invaderade hennes blomlådor och tvingade mig att sluta med nyckelpigefarmar. ?
  Men jag skulle hemskt gäna haft ett gäng för några veckor sedan när bladlössen invaderade mina rosor. Då hade dom varit nyttiga dom små sötnosarna. ?
  Ha en fin kväll! ?

  1. Kul att läsa :D. Var nog så med min mamma med att hon tröttnade på dem, så fick man säga hej då till dem. Hade samma problem med mina rosor förra sommaren men då hittade jag inga nyckelpigor alls :/. Detsamma 🙂

 4. intressant, tycker även jag 🙂

  SV: Det var riktigt härligt kan jag säga, en väldigt fin trip där på västkusten får jag säga 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: