Dark Mode Off / On
Doula

Doulan tipsar, VBAC Norden – Vaginal förlossning efter kejsarsnitt ny grupp på Facebook. 


Visste ni att det nyligen startat en grupp på Facebook? Denna grupp ger tips om hur du kan föda vaginalt efter kejsarsnitt. Att föda vaginalt efter ett kejsarsnitt är vanligt, men många tror sedan att det är kört. Många kvinnor får höra att två kejsarsnitt sen får du inte föda vaginalt. Visste ni att detta inte stämmer? Visste ni att valet alltid är ditt? I denna grupp skriver kvinnor som fött vaginalt efter två kejsarsnitt här i Sverige. Kvinnor som trodde att deras kroppar inte kunde föda vaginalt men som ändå lyckats! Jag vill promota denna grupp och hoppas just du går med. Denna grupp är för alla, gravida med första barnet, dig som bara har fött vaginalt men även för dig som trodde det var kört att föda vaginalt. I gruppen finns barnmorskor, doulor och andra du är i goda händer och kan fråga precis vad du vill!

Välkommen! Länk direkt till gruppen får du här: VBAC – Vaginal förlossning efter Kejsarsnitt. ❤️

P.S gruppen är såklart sluten, så det du skriver kommer inte ut på din logg. 

18 Comments

  1. Vilken bra grupp! Jag trodde också att man inte får föda vaginalt efter två kejsarsnitt. Intressant trots att jag inte har någon egen erfarenhet av det. (Tre vaginala förlossningar i bagaget)

  2. Så viktigt och bra att det kommer ut information till gravida om sånt här!! Och extra bra att de kan ställa frågor, kan tänka mig att jag verkligen hade känt mig tryggare med sådana möjligheter!!

  3. Tycker att folk borde få denna informationen, känns som att läkarna idag bara blir ”latare” och ”latare” och allt är bara för pengarnas skull. Vi lever i 2016, kom igen liksom.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: