Fina julgranskulor som min mamma gjort.

Jag har i många år velat ha julgranskulor med namn på. När vi kom upp till Orsa i förrgår hade mamma gjort dessa med våra namn på som present åt oss.

Så himla fina, så tog hon en som det står mormor på också eftersom hon är Williams mormor.

Jag satte upp dem i min vardagsrumslampa eftersom jag inte har någon julgran.

Hon är så duktig på att skapa saker min mamma. <3

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

23 thoughts on “Fina julgranskulor som min mamma gjort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: