Vi åkte upp till Orsa igår, och det var ett heldagsbesök som slutade med att jag somnade direkt när vi kom hem, därmed orkade jag varken blogga eller göra något annat när jag kom.

Hur som helst vi tog bussen strax efter 7:00 mot Mora, vi hade tur så det var rätt lugnt med folk och dessutom en direktbuss så var inga stopp någonstans förutom i Rättvik. Så vi kom till Mora Resecentrum vid en bra tid så vi behövde inte vänta på länga på bussen mot Orsa. Vi hoppade av nere vid Trunnavägen och tog sedan och gick upp mot mamma. Det var så fint vid hembygdsgården och lite vatten som frusit så jag bad William vara med på bild, han är dock lika road av fotografering som alltid.

Jag tog en bild till på bara vattnet i alla fall och sedan gick vi upp mot mamma som sagt. Där blev vi utskällda av mammas och hennes mans hund Nikki. Man hörde henne lite dovt först och ju närmare vi kom gården ju gällare blev skallet. Men hon accepterade oss ganska snabbt måste jag säga. Min moster och hennes hund Asta kom förbi, och sedan mormor så vi satt i köket och pratade och fikade. Min syster Melissa och hennes pojkvän Thomas kom också på besök så fick träffa honom för första gången.
Det var verkligen jättekul och riktigt trevligt.

Jag passade på att fota Asta (vita hunden) och Nikki (svarta) när de var ute och lekte en stund. Tyckte bilden blev lite fin när båda tittar in i kameran. Förutom att fotografera så hade jag verkligen tid att både umgås med mamma och mormor något jag verkligen behövde. Vi hade även tur så att mammas man kom hem så vi hann med att träffa honom lite snabbt innan vi skulle ta bussen tillbaka mot Falun.

Bussresan hem var sisådär, jag hade ångest och mådde dåligt. Var trött men uppskruvad, och väl hemma så somnade jag av ren utmattning. Idag har jag sovit nästan hela dagen så misstänker att resan till och från Orsa tog rejält på all den kraft jag hade men det var helt klart värt saken. För jag behövde träffa min familj, och det gav mig även glädje när jag satt där i köket med mamma och mormor.

Relaterade etiketter:

38 kommentarer

  1. Vilken härlig dag det låter som, även om det tog på krafterna att ta sig dit och hem förstås, men som du säger så var det värt det för att få träffa familjen 🙂 Ha en fin kväll!

  2. Låter som om ni hade det jätte trevligt igår. Och idag kan du ju bara ta det lugnt och samla krafterna igen! 🙂

    Sv; ja, vi är båda super nöjda över alla paket vi fått under den här veckan och förra veckan! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa