Dark Mode Off / On
Fika & måltider Porslin

Presenter från min fina mamma.

Det blir en del skrivet om min mamma nu märker jag, men inte mig emot för jag tycker verkligen om henne. När vi var dit i torsdags fick jag nya sängkläder dessa fina med fåglar på, jag har fotograferat dem i sängen så ni ska få bild på det också senare. Men hur himla fint är det inte med fåglar? Visste ni förresten att jag haft 10 nymfparakiter samtidigt? Vårat par Paula och Pepsi fick ungar och därmed fick jag som barn följa med från ägg till fågelunge. Väldigt roligt var det, jag har efter det haft tre fåglar till. Saknar att ha fåglar ibland, det är så härliga djur men det blir mycket att städa och sedan har jag lite svårt för det där med djur i bur. Precis på samma sätt som jag känner inför vår fisk och groda som jag tog över efter våra grannar som flyttade härifrån. Såna djur borde få vara i frihet och inte i akvarium och burar, men ja det är min åsikt. Hur som helst älskar jag fåglar så att få sova med dessa är perfekt!

Jag har bara gjutjärnspannor hemma, jag använder såldes heller inte plast eller teflon. Därmed så blev jag jätteglad när mamma gav mig denna gjutjärnspanna! Perfekt storlek för pannkakor dessutom och lätt att lyfta så nu kommer pannkakorna bli perfekta!

Och sedan denna otroligt fina kopp! Min mamma har skapat detta och den är så grymt fin! Kan man annat än att älska den? Hon är verkligen duktig på att skapa min mamma, kanske är det konstnärliga generna från hennes morfar som speglas igenom. Min gammelmorfar var nämligen konstnär.

8 Comments

 1. Vad fina grejer! 🙂
  Aha, det var många fåglar 😉 Jag har haft 2 undulater som mest )
  Men det räckte 😉

  Sv: Ja det är jobbigt med nacken, sån smärta det är :/

  Hoppas Du har en bra kväll 🙂

  1. Visst är de :D. Jag har fått allt mitt i gjutjärn från släktingar, typ mormor och min mamma. Känns som många vill bli av med för det är tungt ;). Men det blir så mycket godare i gjutjärn tycker jag :). Se det som en investering man kan ha gjutjärn för alltid typ 😉

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: