Dark Mode Off / On
Baby och barnfotografering

Fotografering på Lisa och hennes fina lilla Alice.

I onsdags så gick jag hem till Lisa för att fotografera lilla Alice som blivit en månad den 4 december. Jättekul verkligen att umgås med Lisa och fotografera lite, de är så fina tillsammans.
Lisa klädde på Alice lite julkläder en jättesöt klänning och en vit body samt strumpbyxor och sedan gjorde vi lite juliga månadskort.

Så himla gulligt när Alice tittar på de röda julgranskulorna. Man riktigt ser hur hon fäster blicken och lyftet på huvudet för att spana in dessa fina färger.

Sedan blev det en lite bild till där Alice även igen fick ligga bredvid julgranskulorna. Ser ni formen av en etta? Den står för en månad.

26 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: