Lite tidiga julklappar till mig själv.

Jag tycker mycket om böcker. Att jag just nu inte kan läsa är en sorg, men samtidigt något jag inte helt vill ge upp ur mitt liv för framtiden. Därför unnade jag mig två böcker från Bokus. Det blev Harry Potter och Hemligheternas kammare i den illustrerade versionen och Therese Lindgrens Ibland mår jag inte så bra, som är signerad av henne. Jag kände att dessa två böcker får bli en liten julklapp och jag är på väg att bli friskpresent åt mig själv. Jag älskar dessa illustrerade varianter av Harry Potter. Jag har alla novellböckerna men inga manus ännu, och nu har jag båda illustrerade versionerna av Harry Potter. Jag är lite av av Harry Potternörd, och läsa alla böcker i min första egna lägenhet i Orsa under vintern när jag fortfarande var 17 år och inte fick gå på krogen tillsammans med mina vänner som redan fyllt arton då dessa var födda året innan mig.

Therese Lindgrens bok tror jag kommer bli väldigt bra för mig som faktiskt inte mår så bra jag heller, med mitt utmattningssyndrom. Men det ska bli intressant att läsa denna bok som jag hört så mycket bra om. Kul också att den är signerad.

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

34 thoughts on “Lite tidiga julklappar till mig själv.

  1. Vill också läsa/lyssna på hennes bok 😉
    Har önskat mig den i julklapp faktiskt 🙂

    Sv: Ja jag tränar hemma och kan nu oftast träna lätt 3 ggr/vecka, känns så bra!

    Kram

  2. Boken som Therese Lindgren verkar som en bra bok. Bara hört talas om den. Jag är väl ingen direkt Harry Potter nörd men mina flickor läste de de flesta böckerna och vi såg en och annan Harry Potter film. Bra julklappar?Kram
    Biggeros recently posted..Gåsgam

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: