Lite tidiga julklappar till mig själv.

Jag tycker mycket om böcker. Att jag just nu inte kan läsa är en sorg, men samtidigt något jag inte helt vill ge upp ur mitt liv för framtiden. Därför unnade jag mig två böcker från Bokus. Det blev Harry Potter och Hemligheternas kammare i den illustrerade versionen och Therese Lindgrens Ibland mår jag inte så bra, som är signerad av henne. Jag kände att dessa två böcker får bli en liten julklapp och jag är på väg att bli friskpresent åt mig själv. Jag älskar dessa illustrerade varianter av Harry Potter. Jag har alla novellböckerna men inga manus ännu, och nu har jag båda illustrerade versionerna av Harry Potter. Jag är lite av av Harry Potternörd, och läsa alla böcker i min första egna lägenhet i Orsa under vintern när jag fortfarande var 17 år och inte fick gå på krogen tillsammans med mina vänner som redan fyllt arton då dessa var födda året innan mig.

Therese Lindgrens bok tror jag kommer bli väldigt bra för mig som faktiskt inte mår så bra jag heller, med mitt utmattningssyndrom. Men det ska bli intressant att läsa denna bok som jag hört så mycket bra om. Kul också att den är signerad.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

34 thoughts on “Lite tidiga julklappar till mig själv.

 • 15 december, 2016 at 15:34
  Permalink

  Åh Harry Potter-böckerna vill jag också ha till samlingen! Så fina!

  Reply
 • 15 december, 2016 at 15:54
  Permalink

  åh va kul vill oxå läsa ibland mår jag inte så bra men kommer inte palla igenom en sådan stor bok..:/

  Reply
 • 15 december, 2016 at 15:59
  Permalink

  Boken som Therese Lindgren verkar som en bra bok. Bara hört talas om den. Jag är väl ingen direkt Harry Potter nörd men mina flickor läste de de flesta böckerna och vi såg en och annan Harry Potter film. Bra julklappar?Kram
  Biggeros recently posted..Gåsgam

  Reply
  • 15 december, 2016 at 16:48
   Permalink

   Ja samma här, ska bli intressant att läsa den :). Jag älskar Harry Potter, böckerna är helt underbara :D. Kram

   Reply
 • 15 december, 2016 at 17:08
  Permalink

  Jag lyssnar på ljudboken till Therese bok, så bra!! 🙂

  Reply
 • 15 december, 2016 at 17:59
  Permalink

  Vill också läsa/lyssna på hennes bok 😉
  Har önskat mig den i julklapp faktiskt 🙂

  Sv: Ja jag tränar hemma och kan nu oftast träna lätt 3 ggr/vecka, känns så bra!

  Kram

  Reply
 • 15 december, 2016 at 19:54
  Permalink

  skulle också kunna tänka mig läsa theres bok jag gillar henne 🙂 hoppas du mår bättre snart :/ kram

  Reply
  • 17 december, 2016 at 16:49
   Permalink

   Åh det förstår jag :). Tror den är jättebra, gillar också henne.

   Reply
 • 15 december, 2016 at 20:33
  Permalink

  jag vill så gärna ha therese lindgrens bok! 😀

  Reply
 • 15 december, 2016 at 20:59
  Permalink

  Har hört mycket bra om thereses bok 🙂

  Reply
 • 15 december, 2016 at 21:12
  Permalink

  ja men frisk prexenter behöver man visst ha bra ide =)
  Hoppas att du får en fin fredag nu kramar o tack för gulliga kommentarer

  Reply
 • 16 december, 2016 at 03:50
  Permalink

  De illustrerade Harry Potter-böckerna är ju så himla fina! Såg även att de släppt en deluxeverision, men de kostar nästan 1500 kronor styck så lär inte köpa dem 🙁

  Reply
  • 17 december, 2016 at 16:18
   Permalink

   Åh ja håller med dig :). Verkligen mycket pengar blir ju inte att köpa precis som du säger 🙂

   Reply
 • 16 december, 2016 at 09:36
  Permalink

  Hoppas att Thereses bok blir så bra för dig som du tror! 🙂

  Reply
 • 17 december, 2016 at 10:53
  Permalink

  Va mysigt att köpa julklappar till sig själv:)

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: