Jag tycker mycket om böcker. Att jag just nu inte kan läsa är en sorg, men samtidigt något jag inte helt vill ge upp ur mitt liv för framtiden. Därför unnade jag mig två böcker från Bokus. Det blev Harry Potter och Hemligheternas kammare i den illustrerade versionen och Therese Lindgrens Ibland mår jag inte så bra, som är signerad av henne. Jag kände att dessa två böcker får bli en liten julklapp och jag är på väg att bli friskpresent åt mig själv. Jag älskar dessa illustrerade varianter av Harry Potter. Jag har alla novellböckerna men inga manus ännu, och nu har jag båda illustrerade versionerna av Harry Potter. Jag är lite av av Harry Potternörd, och läsa alla böcker i min första egna lägenhet i Orsa under vintern när jag fortfarande var 17 år och inte fick gå på krogen tillsammans med mina vänner som redan fyllt arton då dessa var födda året innan mig.

Therese Lindgrens bok tror jag kommer bli väldigt bra för mig som faktiskt inte mår så bra jag heller, med mitt utmattningssyndrom. Men det ska bli intressant att läsa denna bok som jag hört så mycket bra om. Kul också att den är signerad.

34 kommentarer

  1. Boken som Therese Lindgren verkar som en bra bok. Bara hört talas om den. Jag är väl ingen direkt Harry Potter nörd men mina flickor läste de de flesta böckerna och vi såg en och annan Harry Potter film. Bra julklappar?Kram

  2. Vill också läsa/lyssna på hennes bok 😉
    Har önskat mig den i julklapp faktiskt 🙂

    Sv: Ja jag tränar hemma och kan nu oftast träna lätt 3 ggr/vecka, känns så bra!

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa