Dark Mode Off / On
Hemma hos mig

Julpyssel – Det är bara roligt i tanken…

Igår frågade William om vi inte kunde julpyssla. Jag tänkte att varför inte, sedan insåg både jag och han efter ett ganska snabbt tag att detta inte alls var lika roligt som vi tänkt oss. Rent av kändes det helt åt skogen. Det gick verkligen inte som någon av oss trott det och tomtarna såg ut som pedofiler enligt William och det som skulle vara en Puff såg mer ut som en säl som varit med om en olycka som mycket väl kunde uppstått av en ångvält!

Jag muttrade, William lämnade mig med skiten och till sist gav jag också upp. Julpyssel är ingenting för mig, att jag fick för mig att jag nog gillade sånt här är bara skrattretande! Jag avskyr att pyssla, det finns en anledning till att jag överlämnar sånt där till proffsen och köper färdiga grejer.

No more julpyssel, en viktig påminnelse för framtiden.

Så skulle julpysslet se ut…

Resultatet hos vår familj…
Aldrig mera julpyssel!

30 Comments

 1. Kunde inte riktigt låta bli att garva åt detta ^^…
  Själv gillar jag att pyssla och hålla på sånt där egentligen! Nu tryter det dock med tiden och orken för sånt, tråkigt! Trevlig fortsatt helg tjejen =)

 2. Det var en fin tanke iaf 😉 Pyssel är inte för alla- man gillar olika saker helt enkelt 🙂
  Jag pysslar inför jul men mest i bakform haha :)Älskar ju att baka och har faktiskt gjort julgodis, knäck vart gjort idag 😉

  Ha en fin lördag*

 3. Haha, då är vi två! Åh vad jag inte tycker det är kul att pyssla! 😛
  Samma sak med att slå in paket. Usch. Men i år blev ja inte arg på skiten iaf och det är ett steg framåt 😛 haha!

  SV: Det blir det verkligen! Jag hade inte räknat med något annat än kval innan säsongen, så allt annat än kval är fortfarande en jättebonus! 🙂

 4. Tack för svaret på mitt inlägg.
  Jag skrev för några dagar sedan om julpysslande då vi skulle göra änglar men gav upp direkt efter att jag såg hur komplicerat det var. Men ert resultat blev ju riktigt bra men förstår att sonen ruttnade innan det var klart 😉

 5. Det var svårighetsgrad hög på det pysslet, satt hur länge som helst med mina men tyckte ändå att det var kul #pysselnörd. Men tycker att limmer kunde vart bättre! Pennan använde jag inte ens, utan tog akrylfärg istället

 6. hi hi ja du men det är inte så lätt inte . fina ändå tycker ja
  usch himla förkylning går inte över tycker ja kom väl virus efter bacillerna så bara o vänta men ont i halsen o hostar o lite mindre hes idag kramar o fin 4 advent

 7. Va tråkigt att det var dålig kvalité på det man behövde använda. Jag tycker om att pyssla och då är det viktigt med bra grejer tycker jag.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: