Dark Mode Off / On
Fika & måltider

Gårdagens middag: Halloumi, sötpotatis, vanlig potatis och sås.

Igår åt vi halloumi, sötpotatis och vanlig potatis samt en sås William gjort. Till detta drack vi Coca-cola, minns inte när vi hade läsk hemma senast? Måste varit innan sommaren minst. Vi har nästan aldrig läsk här hemma. Men igår köpte vi lite för att ha lite lördagsmys. Det här är så enkelt att laga och William stod för det mesta även om även jag gjorde en del. Perfekt middag som både är nyttig och vegetarisk på det.

Efter middagen så såg vi på del två av Arn. Vi såg första delen i fredags så vi fortsatte alltså med nästa del. Så himla bra film måste jag säga. Har du sett den?
Fick sms under filmen att Björn var hemma i Falun, så nu väntar vi väl på att han ska höra av sig. Han har ju inte ett William på en hel vecka eftersom han befunnit sig i Kina på jobb.

Får se vad denna dag kommer att erbjuda, jag ska i alla fall fixa med lite frulle nu.

Related Tags:

58 Comments

 1. Å så gott! Allt man behöver känner jag 😉 Vi har heller aldrig läsk hemma men ibland kan det vara gott med någon söttsliskigt 🙂

 2. Åh sötpotatis är så gott!
  Brukar själv äta det emellanåt 😉

  Sv: Ja det är skönt att det lättat något visst jag har en bit kvar ..
  men skönt ändå att det känns bättre!

  Så glad för din skull med<3

 3. är osäker på om jag ätit sån anna potatis är det annrolunda i smaken ? måste testa har ja tänkt men blir ju aldrig
  Hoppas ni hunnit mysa lite med honom Är han uta mycket oreser?

  fin start på veckan kramar

  1. Det är jättegott, tycker den är lite sötare i smaken :). Ja och nej, i år har han varit till England, jobbade i Flen under 2-3 månader och nu då en vända till Kina. Sen andra år har det varit Polen, England, Frankrike :). Hans jobb är i Sverige men det ingår resor i jobbet :).

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: