Dark Mode Off / On
Semesterresor

Blogga under semestern.


Befinner mig liggandes i husvagnen. Vi har nämligen stannat hos Björns systers svärföräldrarsgård för att hälsa på Björns syster och hennes karl. 

Just nu under dessa dagar vi befunnit oss på semester och camping är inte bloggandet speciellt högprioriterat. Är det något jag lärt mig av att haft utmattningssyndrom är det att ens LIV åt så kort att man ska passa på att bara göra det man känner för. Jag har inte känt för att blogga, istället har jag känt för att vara tillsammans med familjen. 


Och vi har det bra. Fast visst börjar längta hem nu. Efter sitt eget hem, duschen och toaletten. Att kunna slänga sig på soffan och läsa, sitta vid datorn en stund och framförallt umgås lite med någon vän.

Det ligger något i det där, ”Borta bra men hemma bäst” visst är det roligt att se sig om, och uppleva. För jag har fått uppleva massor denna vecka allt kommer i inlägg när jag är hemma istället, känns som tiden för ett sådant inlägg finns mer då. 

Men nu är nog min hjärna lite mättad på intryck för ett tag framför, den vill nog bara hem och sova i sin egen säng igen. 

8 Comments

  1. Fina du och ja det är allt skönt att komma hem för det blur gärna lite slappt också på ens semester lika som man gör aktiviteter

  2. Vad snygg du är på bilderna. Får jag fråga vad du använder för hårfärg.för du färgar väl? ( och om du vill får du gärna skriva hur du gör också) vill så gärna bleka håret men rädd att det ska bli fel.

    Kram och ha en fin semester

    1. Hej Sara! Tusen tack ❤️. Visst färgar jag, för att få den här nyansen har jag successivt färgat håret ljusare. Jag hade svart hår från början, tog en mörkbrun, sedan cirka 2 mån senare en ljusbrun nyans och förra sommaren köpte jag Nutrisse cream nyans 9 verry light blond och lät den sitta i. Jag hade dock denna i runt 60 minuter istället för rekommenderade 30 min om jag inte minns helt fel. Dock kollar jag hela tiden, så inget blir galet. Jag har dessutom kollat mycket på videos på Youtube, spanat in hur frisörer gör också sådant. Så fick därmed denna nyans. Vet dock inte vad du för nyans på ditt hår? Men om du är mot det ljusare redan nu kan jag rekommendera denna. Jag vet att just blekning rekommenderas, men det sliter så galet på håret ?. Så jag tog den längre vägen för att få ljusare nyans. Hoppas du fick hjälp med detta, är ju ingen hårproffs men kanske du fick lite hjälp i alla fall. ❤️ kram till dig med ?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: