Dag 5 – En tid du saknar.

Jag funderade en stund på denna, en tid jag saknar? Jag tänker kanske inte direkt tiden som saknad men minnesfull. Med det tänker jag att varje tid man upplever är en fin tid i livet. Jag kan minnas tiden när William var bebis eller småbarn med värme. Det var en sån gullig tid och vi hade det roligt tillsammans. Jag tog med honom överallt och han följde med dit jag gick. Vi hade det jättemysigt ihop, men det har vi nu också. Kanske är det så att tiden är lite nostalgi i hjärtat.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

17 thoughts on “Dag 5 – En tid du saknar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: