Dag 7 – Hur såg ditt liv ut för 1 och 2 år sedan. 

För ett år sedan så var jag ledsen men förstod inte varför. Vi var på semester och då kändes livet bra men inte helt okej. Jag grät ju hela tiden och förstod inte varför, jag fick ångest av att sommaren gick så fort. Jag mådde inte bra, låg vaken på nätterna och hade ångest och oro.

För två år sedan befann jag mig mitt i sommaren och livet var just då tippelitopp! Jag mådde riktigt bra och levde livet i sommaren. William blev sjuk sen och det påverkade måendet, men annars så var livet jättebra för två år sedan.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: