Dark Mode Off / On
Böcker

Loppisfynd i bokform på resan.

I Vänersborg på en loppis hittade jag dessa två böcker. Astrid Lindgrens Barnen på Bråkmakargatan och Allas vår Madicken. För en lärare är det en ren skatt, gissa vem som var glad när hon lämnade loppisen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: