I torsdags åkte vi in till Vänersborg för att kolla vad som fanns där. Jag hittade på en liten butik som sålde outlet. Där fanns jag dessa två helt enormt söta bebisar i varsin hand. 60 kronor styck, så jag köpte två. Det är alltså så fina, vilka detaljer.

Kolla in den lilla munnen som plutar likt en bebis som sover, den lilla rumpan och bebishullet.

Så otroligt fridfull, jag som älskar sånt här föll ju direkt. Finns det något sötare än bebisrumpor förresten? Ja och bebislår, och bebistår!

Denna är när bebisen gäspar, så himla gulligt! Man ser även här hur den som skapat dessa riktigt tänkt i detaljer. Öronen, väck och små söta tår och fingrar.

Det här är verkligen ett fynd jag gjorde! Jag är helnöjd!

12 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: