När vi var i Göteborg i tisdags skyndade vi oss att lämna Nordstans gallerian så snabbt vi bara kunde för att verkligen få se något mer än sånt som finns på alla andra ställen. Vi gick till Majorna fick vi förklarat sedan av min kusin. Där hittade jag boken ovan på en loppis där, gissa glädjen. Jag har letat efter den länge och sen bara tio ynka kronor! Det var verkligen ett fynd!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: