Livet i husvagnen – En tisdag i Göteborg.

Jag skrev ju lite tidigare om dagen i Göteborg, men det betyder ju inte att man inte kan lägga på lite mera. Vi började tisdagen med att åka mot Göteborg, vi passade på att gå runt där. Vi gick förbi Feskekörka en sväng.

Så vi gick ditåt, tog en bild på William när han stod framför med sina solglasögon. Det här var alltså innan vi gick tillbaka och gick igenom. Det var riktigt kul faktiskt, och perfekt för jag gillar att se mig om där jag befinner mig. Att stanna inne i trånga gallerior och sedan säga att man besökt en plats känns inte helt äkta för min del. Men alla är vi olika, så om någon tar illa upp tänk då att du och jag bara anser olika och alla har rätt till att känna och tycka olika.

Vi kom högt upp så vi kunde se ut en bit, det var så vackert där så William tog en bild på mig. Kanske inte jättesmickrande sådan men vet ni? Det finns värre saker i livet än att lägga ut foton man själv inte tycker om.

Vi åt Indisk lunchbuffé på en restaurang som heter Maharini, det var helt ljuvlig vegetarisk mat där, och Björn åt också av den. Riktigt gott så är ni i Göteborg och inte endast hänger vid galleriorna gå dit och ät!

Efter Göteborg åkte vi tillbaka till Ursands resort och camping där vi  bodde med husvagnen i hela fem dagar. Så himla fin camping där vid Sveriges största sjö. William badade varje dag och sprang i vattnet, det gjorde ju inte jag direkt. För jag ansåg att det var alldeles för kallt.

På campingen finns det getter och grisar också. Så fina, jag passade på att fotografera denna.

 

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

22 thoughts on “Livet i husvagnen – En tisdag i Göteborg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: