Jag skrev ju lite tidigare om dagen i Göteborg, men det betyder ju inte att man inte kan lägga på lite mera. Vi började tisdagen med att åka mot Göteborg, vi passade på att gå runt där. Vi gick förbi Feskekörka en sväng.

Så vi gick ditåt, tog en bild på William när han stod framför med sina solglasögon. Det här var alltså innan vi gick tillbaka och gick igenom. Det var riktigt kul faktiskt, och perfekt för jag gillar att se mig om där jag befinner mig. Att stanna inne i trånga gallerior och sedan säga att man besökt en plats känns inte helt äkta för min del. Men alla är vi olika, så om någon tar illa upp tänk då att du och jag bara anser olika och alla har rätt till att känna och tycka olika.

Vi kom högt upp så vi kunde se ut en bit, det var så vackert där så William tog en bild på mig. Kanske inte jättesmickrande sådan men vet ni? Det finns värre saker i livet än att lägga ut foton man själv inte tycker om.

Vi åt Indisk lunchbuffé på en restaurang som heter Maharini, det var helt ljuvlig vegetarisk mat där, och Björn åt också av den. Riktigt gott så är ni i Göteborg och inte endast hänger vid galleriorna gå dit och ät!

Efter Göteborg åkte vi tillbaka till Ursands resort och camping där vi  bodde med husvagnen i hela fem dagar. Så himla fin camping där vid Sveriges största sjö. William badade varje dag och sprang i vattnet, det gjorde ju inte jag direkt. För jag ansåg att det var alldeles för kallt.

På campingen finns det getter och grisar också. Så fina, jag passade på att fotografera denna.

 

22 kommentarer

 1. Åh! Har alltid velat besöka Göteborg. Åkte förbi där när jag var till Ullared förra året men stannade aldrig… Kul att läsa i läggen från er semester ?

  1. Helt underbar stad :). Du får ta och åka dit med familjen :). Ta in på hotell och gå runt där <3. Finns massor med fint där vid kusten :). Så roligt att du tycker det <3.

 2. Du skriver att bilden kanske inte är jätte smickrande…
  Det roliga är att när jag såg bilden tänkte jag ”gud vad snygg hon är” ”vilken bra bild”:)

  Tack för ditt svar angående hårfärgningen i tidogare inlägg:)

  1. Sara så fint skrivet av dig <3, jag blev verkligen så glad när du skrev detta. Självkritisk som jag är så ser jag alltid så kritiskt på mig själv. Det här gjorde mig glad, tusen tack <3.

 3. Gud vad härligt det ser ut! Jag är nog lite inne på din linje om att man gärna vill besöka mer än bara gallerian där man är..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa