Igår blev min vän Lisas lilla Alice 8 månader gammal. Så fort tiden går verkligen, tycker nyss hon föddes. Jag har fått äran att fotografera henne så här kommer lite fotografier från gårdagens fotografering.

Den här gången fick det bli lite sommartema, det är ju ändå juli månad. Alice hade en jättefin blomsterkrans på huvudet.

Eftersom hon blev åtta månader, tog Lisa Bola smycket hon bar som gravid och la som en åtta framför Alice.

Alice var jätteglad så det gick lika bra som alltid att fotografera. Riktigt glad och samarbetsvillig liten tjej.

Lycklig tjej som skrattade hjärtligt.

32 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa