Inlägget är ett samarbete.

Nu när jag äntligen är frisk och pigg igen börjar jag känna ett sug efter att få vara doula åt någon. Jag tänker att åt vänner och familj skulle jag inte ta ut något för saken, det skulle vara en ära bara att få vara med, men till främlingar känns det ju på ett annat sätt. Därmed har jag kollat en del på olika alternativ för betalning. Fakturering känns ju bra, sen också att få bokföring och sådant fixat av någon kunnig för det är inte jag. Jag hittade en fakturerings app och helt ärligt hur smart verkar inte det vara? Helt ärligt hur bra verkar inte det att vara? Ha någon kunnig som hjälper dig med allt, dessutom så älskar jag appar. Livet blir på något vis alltid lite lättare med just en app, man bara fixar och trixar och så löser sig saker. Det känns bra, enkelt och välkommet.

Hur är det för er? Är ni kunniga inom sånt här? Eller tar ni hjälp?

Inlägget är sponsrat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: