Dark Mode Off / On
Informationsteknik

Fixat header åt Camilla, tiobarnsmamman.

Länk till: Camilla – Tiobarnsmamman.

Camilla som är tiobarnsmamma och bor i Särna frågade mig om jag ville fixa hennes header. Självklart ville jag göra detta, det är roligt att få fixa med sånt där en stund, bara pyssla liksom. Så det gjorde jag, Camilla blev nöjd så det känns jättekul. Tänkte därmed passa på att tipsa om hennes blogg. Camilla blev alltså tiobarnsmamma endast 33 år gammal, och det är väldigt imponerande tycker jag. En helhärlig tjej som jag fått äran att träffa 3 gånger, två gånger efter hon fött barn och en gång för några månader sedan när hon hälsade på sin dotter.

6 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: