I livets enkelhet.

Allt känns så bra just nu, som att livet leker och det är underbart. Igår hälsade vi på mamma och på måndag kommer hon ner hit till Falun för att hälsa på i tre dagar, det ska bli så himla roligt. På tisdagen ska vi gå på loppisar här i stan men tänkte även att vi kanske skulle kika på något mer. Det ska bli jättekul att umgås och göra roliga saker tillsammans. Vi ses inte så ofta som jag önskat, men är väl så när man inte har bil och bussförbindelserna är ganska dåliga.

Upplever ni precis som jag att det är extra roligt att köpa saker till hemmet sommartid? Det är blommor, inredning eller annat. Jag får liksom alltid lite extra mycket med intresse för att handla när jag får sommar och ledighet. Jag gillar då att göra fint här hemma och få det fint runt mig. Ibland önskar jag att man kunde vinna massor med pengar på till exempel Casinospel så att man kunde spara lite och handla saker bara för att man kan och vill. Nu är det väl inget som man ska förvänta sig bara så där men det hade varit roligt. Tänk om man hade obegränsat med pengar? Jag sparar ju så klart för att kunna handla saker men ändå obegränsat med pengar hade jag ju inte direkt sagt nej till.

Om ni shoppar vad handlar ni då helst? Själv är jag för inredning och fint hemma framför kläder. Jag vet någonstans att det ändå är samma kläder jag använder dagligen så det känns liksom onödigt att handla nya kläder, då återanvänder jag hellre de kläder jag redan har. Är nog ganska imponerad av folk som köper mängder av skor och väskor, samt kläder. Vad har man allt sånt till? Jag har tre väskor jag använder, 2 par skor och en uppsättning med kläder jag varvar, men utöver det inget extra. Men inredning däremot, det är både roligt och fint. Lite roligt så där att man kan vara så olika egentligen? Eller vad säger ni?

Inlägget är ett samarbete.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “I livets enkelhet.

  • 13 juli, 2017 at 13:25
   Permalink

   Kul att läsa :D. Spännande det där med kläder och barn. Känns ibland som vissa plagg aldrig hinner med att bli använda 😮

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: