Dark Mode Off / On
Fika & måltider

Tacobar och Kupolen.


William har verkligen velat gå på Tacobar, något varken jag eller Björn känt varit ett ställe vi prioriterat men idag så var det dags då. Är jag konstig som faktiskt inte tycker tacos är världens bästa maträtt? Alltså tycker inte att tacos inte är gott men känns så jag vet inte ”utätet”. 

Det smakade som det skulle och William var väl nöjd och det var huvudsaken. Efteråt blev det Kupolen, köpte inget men helt okej. Nu är vi hos Björns mamma där hans bror med dotter på ett år är, samt Björn syster och hennes kille.

Related Tags:

16 Comments

  1. Tacos är gott men har nog för ätit mej på det nu är det sällan här faktiskt men ja ingenhimmelsk rätt direkt ja vet ju bättre

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: