Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

Han är snart tretton år, och allt han önskar sig är en egen hund.

Vi hade det underbart i Näset. Grannarna hämtade oss i Furudal så vi slapp gå vilket var skönt. När vi kom fram så fick vi frulle av mamma och satt ute på altanen tillsammans med filtar och infravärme för det var ganska så kallt.

Men solen kom faktiskt under dagen. Min moster, kusin och hennes barn kom också upp till Näset en sväng så William och hans tremänning badade tillsammans i sjön nedanför stugan.

William lekte och myste med mammas hund Nikki. William är snart tretton år och det enda han önskar sig i livet är en hund. Han vill så gärna ha en hund till hemmet, jag förstår precis hans längtan och det han upplever. När jag var tio år var en hund allt jag ville ha också, vi köpte då Sassa. William är precis som mig, han kollar efter hundar på nätet, läser på och blir så glad när han får vara tillsammans med hundar.

Han är snart tretton år, och allt han önskar sig är en egen hund.

8 Comments

  1. Så himla fint! När jag var 12år önskade jag mig en hund i födelsedagspresent och fick erbjudande om att vara fodervärd. Hade Dante i 1år och sedan fick jag lämna tillbaka han.. De var helt fruktansvärt. Så då fick jag en hund när jag fyllde 14år efter 1år av sorg. Det är en av mina bästa dagar i livet. 🙂 Hundar är fantastiska!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: