Grillbuffé på Samuelsdals pensionat.

Det har blivit lite av en tradition att åka till Samuelsdals pensionat varje sommar och äta grillbuffé med Williams släkt. Så även idag, det var fint väder dagen och kvällen till ära så det var ju trevligt. Jag åt det som syns på tallriken, äter ost fast jag äter vegetarisk kost.

Williams lilla kusin Hilma är på besök i Falun med sin pappa (Williams farbror) tog en liten bild på henne eftersom hon blev så glad när jag tog fram kameran. Här satt vi och väntade på maten. Eller alltså jag satt och väntade en stund medan flera hämtade maten, då det liksom inte känns som någon idé att så och trängas.

Sen tog jag en bild på några i sällskapet. Nästan alla åt som ni ser, Hilma hade en vattenmelon och hennes pappa hjälpte henne tydligen med något. William började på sin mat också, i hörnet sitter Williams faster Emma’s karl som heter Alex.

Maten var jättegod och det var himla trevligt verkligen. Nu är vi hemma jag och William igen, jag tror det blir en tidig kväll dock. Känner mig så himlans trött. Funderar på att lägga mig tidigt och sen gå upp tidigt imorgon för en Powerwalk och sedan ska jag städa.

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

22 thoughts on “Grillbuffé på Samuelsdals pensionat.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: