Dark Mode Off / On
Hälsa & motion

Ett paket handlat från Welloteket.

Jag gillar hälsokost som ni vet. Såg dock att jag råkat beställa fel och fick pulver istället för tabletter av Spirulina. Får se hur detta kommer gå, får väl dricka det med något och hålla för näsan. Ibland gör man helt enkelt fel…

MSM hittade jag också på, denna i tablettform har tagit pulver tidigare men tror det blir bättre med kapslarna faktiskt.

Sen beställde jag en kräm som tydligen ska vara bra när man har PMS, något jag har. Ska bli spännande att se om det funkar.

Welloteket hittar ni här, och om någon tror jag är sponsrad är jag det inte.

4 Comments

  1. MSM-tabeletter underlättar SÅ mycket. Det gör att jag kan ta det oftare. Eller rättaresagt orkar ta det oftare, hehe.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: