Resan till och från Alfta, samt lite chaufför.

Äventyret igår gick fort, vi kom dit och hem rätt snabbt. Eller ja så snabbt man kan göra när man reser till och från en plats med lite avstånd. Vi var nog i Alfta i max 30 minuter och åkte sedan hemåt.

På vägen hem blev det världens åskväder men det var helt okej, vi åt lite lunch på Maxi och åkte hem till Björn. Efteråt till Kniva en stund. Jag var så trött så jag somnade på Björns mammas soffa.

Björn frågade om jag ville köra lite och det kändes bra, så jag körde ut till Grycksbo där jag körde Björn, Danne och William en stund. Vi åkte även bakom ett gäng EPA-traktorer.

Eftersom vi var i Kniva så hälsade vi på bland annat Siven, hon tycker väldigt mycket om bilar av någon anledning.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

20 thoughts on “Resan till och från Alfta, samt lite chaufför.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: