Dark Mode Off / On
Evenemang & fester

Sabaton open air dag 4.

Så var det igår dag fyra och avslutning på Sabaton open air här i stan. Vi beslutade oss för att grilla tillsammans, vi har nämligen som lite tradition att äta sista dagen på Sabaton open air.

Ingen gick ifrån bordet hungrig kan man ju i alla fall säga och det var jättegott verkligen. Efteråt satt vi i soffan och pratade, tog denna bild ovan där min bror Mattias tyvärr döljs bakom Björn. Men vet att ingen direkt gillar att bli fotograferad så då fick det bli denna.

Vi satt hemma och förfestade lite, eller jag drack 4 alkoläsk på hela kvällen och så lyssnade vi på musik och skrattade. Sen begav vi oss upp mot området för att kika på Sabaton.

Min bror Mattias som aldrig sett Sabaton live tidigare var jättenöjd och stod och tittade sig igenom hela konserten. Jag och Christin frös så vi gick upp till tältet men varit inte så varmt där heller, Björn hängde med Mattias. Vi bestämde oss sen för att gå hemåt. Christin och Cattis gick först och Mattias ställde sig och handlade en t-shirt och en flagga med Sabaton på. Sen gick vi hemåt, när jag nästan skulle somna ringer Mattias och berättar att han hemma upptäckt att hans nyckel var borta. Så han fick lifta hit och sova här, sen i morse drog han upp på området där han fick tillbaka nyckeln, så han var glad över det.

Det var en härlig helg och jag ser framemot nästa år när jag kan umgås med Christin och Cattis igen. Mattias ville dit nästan år också sa han så får se om han hänger med oss igen då.

Imorgon ska jag med jobbet till Tällberg för övernattning och aktiviteter i ungefär ett dygn och sen på onsdag börjar William 7:an och jag får en helt ny klass att lära känns.

2 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: