Välkommen till världen lilla Anton. Han som föddes i ambulansen igår i Grycksbo. Anna har fått sina två tidigare barn med kejsarsnitt och så gärna velat föda vaginalt. Så det hade hon fått beviljat, det finns en uppfattning om att efter två kejsarsnitt “får” man inte föda vaginalt men det får man. Det är bara att säga till om saken, är ni intresserad av att veta mer om sånt kan ni bli medlemmar i gruppen VBAC Norden på facebook där flera har fött vaginalt efter två kejsarsnitt eller flera.

Är så glad för Anna och Niklas skull, stort grattis till er båda! Anna du är en power kvinna som lyckades med detta! <3

14 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: