Dark Mode Off / On
Fika & måltider

Espresso house i Falun, och att baka.

Igår så gick jag ner på stan en sväng där jag träffade Lisa och lilla Alice en stund. Jag och Lisa passade på att äta på Espresso House som öppnat här i stan, då ingen av oss varit där tidigare.

Det var jättemysigt, jag satt och pratade med Alice också, så himla söt liten tjej verkligen.

På kvällen passade jag och William på att baka lussekatter tillsammans. Vaken jag eller William är speciellt förtjusta i russin så vi hade pärlsocker på dem istället.

Så gott och mysigt, imorgon klockan 15:00 kommer jag ha lite första adventsfika här så då kommer bullarna att bli perfekt att bjuda på.

Related Tags:

4 Comments

  1. Gott med lussekatter! Jag har inte tålamod att vänta på jäsningen… Så det blir kakor med bakpulver.

    Jo luna blev glad för sin kalender men eftersom man ska vara så medveten om detta med könsroller spädde jag på det en aning men som sagt, det var nog inte sista gången
    ?

  2. ja men va mysigt sånda där stunder behööver man verkligen
    vi har alltid pärlsocker på oxå ingen direkt gillar russin i ugnen

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: