Dark Mode Off / On
Hemma hos mig

Willow tree julkrubba

För två helger sedan hittade jag denna på en köp och säljsida på Facebook där säljaren ville ha 500 kronor för den. Jag köpte den direkt, jag älskar Willow tree och 500 för denna är verkligen hur bra pris som helst. Idag kom säljaren som bor i Rättvik till Falun så hon undrade om jag ville ha den levererad hit självklart, det var ju så himla snällt. Så alldeles nyss var jag ut och hämtade denna utanför Scandic här i stan. Jag är så glad, jag älskar julkrubbor och känner mig i år väldigt julig i kroppen. Jag ser framemot julafton, och tänker att vårt hem verkligen är pyntat för jul i år.

9 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: