Jag köpte tre hyacinter idag. Det är så fint med julblommor, men jag var inte helt nöjd med placeringen i blomkrukan så jag valde helt enkelt att pyssla om med dem lite. Det här är jätteintressant för pyssel är långt ifrån min grej.

Jag tog en gammal tekopp jag köpte på IKEA i samband med att jag flyttade hemifrån. Blev mycket finare tycker jag! Tänk vad lite förändring kan göra för upplevelsen av något. Dessutom är det inte min grej att pyssla så det här är jag riktigt nöjd med att kunna plockat fram hos mig själv.

18 kommentarer

    1. Åh tack :).
      Är första gången jag har hyacinter men funderar om jag inte mår så bra av dem :/. Har allergier så jag testade. Får eventuellt ge dessa till Björn om det känns värre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa