Hyacinterna som i en tekopp.

Jag köpte tre hyacinter idag. Det är så fint med julblommor, men jag var inte helt nöjd med placeringen i blomkrukan så jag valde helt enkelt att pyssla om med dem lite. Det här är jätteintressant för pyssel är långt ifrån min grej.

Jag tog en gammal tekopp jag köpte på IKEA i samband med att jag flyttade hemifrån. Blev mycket finare tycker jag! Tänk vad lite förändring kan göra för upplevelsen av något. Dessutom är det inte min grej att pyssla så det här är jag riktigt nöjd med att kunna plockat fram hos mig själv.

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

18 thoughts on “Hyacinterna som i en tekopp.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: