Dark Mode Off / On
Hemma hos mig

Hyacinterna som i en tekopp.

Jag köpte tre hyacinter idag. Det är så fint med julblommor, men jag var inte helt nöjd med placeringen i blomkrukan så jag valde helt enkelt att pyssla om med dem lite. Det här är jätteintressant för pyssel är långt ifrån min grej.

Jag tog en gammal tekopp jag köpte på IKEA i samband med att jag flyttade hemifrån. Blev mycket finare tycker jag! Tänk vad lite förändring kan göra för upplevelsen av något. Dessutom är det inte min grej att pyssla så det här är jag riktigt nöjd med att kunna plockat fram hos mig själv.

18 Comments

    1. Åh tack :).
      Är första gången jag har hyacinter men funderar om jag inte mår så bra av dem :/. Har allergier så jag testade. Får eventuellt ge dessa till Björn om det känns värre.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: