Dark Mode Off / On
Specialpedagogprogrammet

En förmiddag med tentamen.

Har spenderat min förmiddag med tentamen, jag börjar se ett ljus i tunneln och målet är att bli klar under dagen så jag sedan kan ta lite julledigt från studierna. Riktig julledighet får jag först på torsdag när eleverna och personal går på ledighet. Som jag längtar, känslan av att få fira jul som kanske kan bli vit i år om snön ligger kvar upplevs som fantastiskt.

Ledighet är ändå en härlig sak, att få vila upp sig en stund och bara vara med familjen och allt vad det betyder. På tal om familj kommer min mamma, hennes man och min mormor hit imorgon. Jag ser så framemot saken, mormor har jag inte träffat sedan i februari och det känns konstigt, vi pratar dock i telefonen ofta som tur är.

14 Comments

 1. Vad härligt att du har bra kontakt med din mormor även om ni inte träffas IRL lika ofta. Jag har inga far eller morföräldrar kvar i livet tyvärr :(. Håller tummarna för att snön ligger kvar till jul.

 2. Nu hemkommen från Sporthallen, fryser om fötterna, det är fruktansvärt golv-kallt, men meningen är väl att man ska idrotta/röra sig så man håller värmen.

  Jul är av tradition en familjehelg, det är väl därför så många känner sig ensamma just under jul… det är inte enkelt att ”bjuda hem sig” till någon under jul.

  Vit jul… ja jag har ju aldrig varit med om en vinter/jul utan snö, brukar Ni ha en grön jul?

  Så skoj att Du äntligen får träffa Din mormor <3 ja jag förstår Du ser fram mot att träffa Din mor oxå 🙂 Bor Dina syskon i närheten av Dig?

  1. Ja vi har ofta gröna jular tyvärr :(. Var inte så när jag var barn men nu har vi fått mer Stockholmsväder :/.

   Ja det ska bli så roligt :). Min bror bor i Falun, min ena syster i Orsa och den andra i Stockholmsområdet 🙂

 3. Det är snö här med och jag håller tummar och tår att den stannar kvar till julafton. Igår snöade det hela kvällen och idag är det minusgrader så förhoppningen är att den ligger kvar till jul. 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: