Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Att sätta knopp på tillvaron.

Inlägget är i samarbete med Barahandtag.

Är det något som kan förnya är det knoppar och handtag. Jag har bytt ut en del sådant här i lägenheten på dörrar och skåp eftersom originalen inte är så roliga, ett nytt projekt jag är sugen på är att sätta på fina knoppar på min byrå av namnet Malm. Den är fin men lite tråkig, jag tror att ett par knoppar i koppar skulle passa mot det vita.

barahandtag finns det ett stort utbud av handtag, knoppar och kökshandtag att spana in. Priserna är bra också, jag gillar när man inte behöver betala allt för mycket för saker. Dessutom gillar jag att mycket av deras utbud är stilrent, jag tycker om när saker är enkelt det behöver inte vara så mycket mer än enkelhet för min del.

När man tänker på handtag så tror jag att vi alla kan vara överens om det är något alla har behov av. Dessutom gör det mycket att förändra med knoppar eller liknade, jag vet flera som haft riktigt skruttiga möbler som fått sig en rejäl förvandling bara av att man bytt knopparna på sakerna. När jag nu ändå sitter här och tänker kom jag på att det nog varit fint att byta ut knopparna på mitt vitrinskåp jag har i köket. Där har jag lite smått med porslin och det hade nog varit fint att förändra knopparna på det skåpet.

Jag tycker om att pyssla och göra om saker. Samtidigt som jag får erkänna att jag är lite dålig på att ta mig för att göra det. Jag är dålig överlag på att göra saker jag tycker om, men vet ni jag ska ta mig för att köpa lite knoppar för att förändra lite här hemma.

Inlägget är ett samarbete, men orden och texten är min egen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.