Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord.

Kommer livet väldigt nära, som en skymt av sanningen.

Ny textrad ur en sång jag tycker om. Det är fint att ta textrader till rubriker. Ska bli spännande att se om ni vet vilken detta är. Gårdagens var Peter LeMarc med Små simpla ting som jag använde mig av som rubrik. Jag älskar texter i musik, det är faktiskt texterna och orden som fångar mig samt melodin. En riktigt djup sångtext fångar mig direkt och jag ser bilder till orden i en sång.

Idag är det isande vinterkyla här i Falun. Det är -20 och det är nog kallast för den här vintern, känns lite sisådär, men det är ju normalt också. Hade helt klart känts värre med denna kylan under påsklovet. Men vad vet man, det kanske kommer vara kallt även då. Påsklovet ja, så nära när man tänker på det. Fyra veckor och sedan är påsken här, måste säga att 2018 hittills verkligen swishat fram. Dessutom vet jag att efter sportlovet brukar det gå fort och ljuset är nog den bidragande faktorn för det.

Hoppas ni har en fin start på helgen idag, det kommer vi att ha.

28 Comments

  1. Det är helt galet att det redan är mars. Vi åker till legoland på påsklovet. Jag håller såklart tummar och tår att det inte är iskallt då….

  2. Håller så med, texten och hur orden är formulerade är såå viktigt i låtar 🙂 Gillar starka och fina texter 🙂 Och ja, nu blir det snart ännu ljusare! Ser så framemot påsken:)

  3. Håller med! Förstår inte var början på det här året har tagit vägen. Känns inte som att jag hinner med alls.

  4. Oj vad svårt att komma på vilken låt. Oj så kallt vi hade bara -15 idag men är ju tillräckligt ändå. Nu är man less på denna kyla

  5. Åh jag känner igen den där textraden så mycket! Har för mig att det är en kvinnlig sångerska men vi har ju så många bra svenska sångerskor… Kanske kan det vara Helen Sjöholm? 🙂 Det är så viktigt med texterna tycker jag, det gör en låt så mycket bättre med en djup text!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: