Hemma är vrån av lugn.

Så var två av veckans tre arbetsdagar avklarade, imorgon arbetar jag sista dagen denna veckan och sedan blir det Västerås och studier igen. Tänk så snabbt veckorna går, brukar reflektera över saken ganska ofta.

Efter jobbet hämtade jag ett paket och sedan handlade jag lite. Väntar på att William ska komma hem, han ska visserligen äta hos Björn idag men skulle vilja ses en stund innan.

Bilden ovan är från mitt kök. Jag verkligen älskar mina gardiner, har sängkläder i samma mönster. Köket är en plats där man får tid för inspiration, i alla fall i mitt hem.
Hoppas ni har en fin tisdag?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

30 thoughts on “Hemma är vrån av lugn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: