Handlat fint till hemmet på Mio.

Jag åkte upp till Mio med Lisa nu på kvällen. Det var kvällsöppet och både jag och hon är medlemmar. Eftersom vi båda är medlemmar hade vi fått 300:- i rabatt om man handlade för minst 600:-, så jag slog till på den fina pallen. Helt perfekt, har ännu inte bestämt om den ska få vara i vardagsrummet eller om den ska flytta in till Williams rum.

Förlåt för att jag inte bloggar så mycket just nu. Det är så mycket mitt i livet, jag har inte orken när jag kommer hem på dagarna utan stupar mer eller mindre direkt när jag kliver innanför dörren. Imorgon slutar jag tidigt så då kan jag skriva lite mera, borde kanske orkat idag egentligen då vi hade en otroligt givande studiedag. Men som sagt livet, ibland har man bara inte orken till något ändå.

Hoppas allt är bra med er, fina läsare!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

38 thoughts on “Handlat fint till hemmet på Mio.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: