Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Deklarationstiden är här.

Inlägget är i samarbete med Digitala företaget.

Så är det dags för deklarationen igen. Jag tror inte att jag är ensam om att bli lika förvirrad varje år. Vad är det jag ska tänka på, får jag dra av något? Eller är det bara att köra på och skicka in. Jag är skogsägare så bilagor finns att fylla i, samtidigt är jag evigt förundrad över hur jag ska tänka kring och om dessa saker. Hur fungerar det med bokföring och jag önskar varje år att någon annan kunde hjälpa mig med sånt här. Jag är en privatperson helt utan kunskap i saker man förväntas kunna. Varje år tänker jag samma tankar ”JAG borde gå en kurs i sånt här”.

Jag tror inte att jag är ensam om att få huvudbry, jag tror faktiskt att jag är en av flertalet som är lika förvirrade varje år. Så därmed är det självklart ganska klart att jag gärna skulle vilja anlita någon för att få hjälp. Digitala Företaget är ett företag som hjälper dig med bokföring. Det verkar onekligen smidigt speciellt då man kan ha kontakt via appen, jag älskar app-kommunikation. Många gillar inte sådant, men för mig är det alltid ju smidigare desto bättre. Jag föredrar smidighet framför osmidighet och att få hjälp glädje mig alltid lite extra. Så jag tänker någonstans att detta skulle kunna vara en lösning för mig.

Lite avundas jag de personer som bara vet. Tänk att bara veta saker, att aldrig någonsin behöva känna en oro utan bara det här kan jag. Jag vet att man lär så länge man lever, och jag skulle önska att det fanns möjlighet att lära sig detta enkelt. Men det just det här företaget kanske kan göra det lätt för mig. Jag vill nämligen även starta eget en dag. Det är en liten dröm jag har, men jag vågar inte innan jag vet hur allting funkar. Det kanske företaget som detta kan hjälpa mig med.

Inlägget är ett samarbete, men orden och texten är min egen.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: