Lördag och serier.

Jag har tagit det väldigt lugnt idag. Behövde det, har tittat på lite serier och sovit. Kanske låter som bortkastad dag men för mig var det precis vad jag behövde. Något som inte tar all energi utan istället är lugnt för huvudet och själen.

Det som står på att göra nu är att sova igen. Har glädjen i att lägga mig i en helt renbäddad säng. Jag längtar så efter att få krypa ner där i mjuka och rena sängkläder, gillar verkligen känslan.

Vad har du gjort idag?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

10 thoughts on “Lördag och serier.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: