fbpx
Dark Mode Off / On
Reklam

Dator för gamers.

Inlägget är i samarbete med Shark Gaming.

Med en tonårsson i hemmet blir det ofta ett specifikt intresse för olika saker. I min sons fall är gaming något han tycker är extra spännande. Han sitter vid datorn och spelar och diskuterar. Jag är sådan som anser att spelande i rimlig mängd är bra, eller som det fina ordet lagom går att uttrycka på svenska.

Något jag upptäckt som mamma till en tonåring som spelar är hur han har hela jorden som vänskapsplats. Han pratar med människor från flera olika platser på vår lilla planet och det märks att hans språk utvecklas av detta. Då menar jag främst engelska, och som vi alla vet så utvecklas språk allra bäst genom att tala och lyssna.

För att spela så vill han ha en Dator för gamers det är nog inte helt oväntat. Idag krävs det speciellt bra datorer för att kunna spela de spel som ungdomarna vill ha. Det ska kunna röra sig bra och uppkopplingen samt skärmarna måste vara funktionella för det spelen. Sonen har två skärmar när ha spelar, det är väl så idag att du lär ha mer än en skärm. Lite skillnad mot när man själv satt med sina första dataspel. Det händer verkligen mycket när det kommer till denna bransch.

Brukar du spela? Vad har du för krav på din dator?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.