Ryggont och Outlander.

Alltså min stackars rygg! Har så himla ont, så det enda jag haft för mig i två dagar är att ligga och titta på tv. Tycker rätt synd om mig själv måste jag medge också, det är inte det minsta kul att ha ont direkt.

För två helger sedan började jag titta på Outlanders, har blivit tipsad i säkert två år av Lisa att se den, men haft så mycket annat att se som Greys Anatomy. Men ja det blev denna serie jag plöjde igenom. Riktigt bra faktiskt, och det var absolut min typ av serie. Får se vad nästa projekt av serier blir, det är sånt där jag tycker är skönt att titta på när jag är sjuk eller behöver koppla ur hjärnan en stund.

Nu ska jag vänta in William, hoppas min värkande rygg blir bättre snart också.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

25 thoughts on “Ryggont och Outlander.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: