Chaufför och grillat.

Igår så var jag chaufför åt Björn. Vi började dagen med att åka till Kniva där jag klappade lite katter och tog ett foto på Williams katt Harrys tass.

Sedan åkte vi hem till Björn. Han fixade sig och så åkte vi till Björns kompis Danne. Där åt vi grillat, första gången för mig igår. Så himlans gott verkligen.

Sen åkte vi till Enviken för att gå på en raggartillställning men var jättelitet folk där, så vi åkte tillbaka till Falun. Jag stannade i bilen en stund och lyssnade på musik, sedan åker vi hemåt. Idag ska Björn laga thaimat så det ser jag framemot, annars är det ganska lugnt här. Vad gör du idag?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

13 thoughts on “Chaufför och grillat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: