En print från Nordic Corner.

Inlägget är visar ett pressutskick från Nordic Corner.

Förra veckan fick jag denna print med en ballerina på som pressutskick. Jag blev helt förälskad verkligen, jag gillar enkla prints och speciellt när de är något som ser stilrent runt. Denna fick flytta in i mitt sovrum. Jag insåg nämligen att väggen där var perfekt och ramen till köpte jag på IKEA.

Nu sitter min print i nära anslutning till mitt sminkbord. Det passar bra där, ju mitt sovrum är mitt lilla finrum mångt och mycket, jag tycker om att spendera tiden där. Vill du beställa en lika fin print som jag fick? Går det bra att göra det på Balletdancer som den heter, men det finns så mycket mer. Jag kommer garanterat handla från Nordic corner i framtiden. Storleken på min print är förresten 50×70 om ni vill ha samma mått.

 

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

4 thoughts on “En print från Nordic Corner.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: